Over ons

Exclusieve Visitekaartjes is een onderneming die gespecialiseerd is in het drukken van luxe, ambachtelijke visitekaartjes. Iedereen kan eenvoudig zijn zelfontworpen, hedendaagse en unieke kaartje naar ons mailen en deze laten drukken volgens de traditionele druktechniek. Dit resulteert in een prachtig, luxe en persoonlijk kaartje met nét dat beetje extra, waardoor zijn verschijning zeker zal opvallen.

In deze tijd van het razendsnel digitaal drukken en door de komst van offsetdruk is het eeuwenoude ambacht van het boekdrukken steeds meer naar de achtergrond verdwenen. Dat is heel jammer, want de verfijnde techniek in combinatie met de zware machines maakt deze vorm van drukken juist heel speciaal. Met veel geduld en uiterste precisie worden de letters geperst in het papier waardoor een opstaande rand ontstaat, ook wel moet genoemd. Hierdoor ogen teksten buitengewoon scherp en krijgt het drukwerk een zeer exclusieve uitstraling.
Onze passie voor de ambachtelijke drukkunst is de reden waarom deze techniek door ons wordt gebruikt in combinatie met andere afwerkingtechnieken, zoals foliedruk, gekleurde randen en zelfs laserstansen/lasersnijden.

Voor welke afwerkingmogelijkheid u ook kiest, het is uiteindelijk de boekdrukpers in combinatie met het vakmanschap van de drukker dat zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit. De liefde voor het drukwerkvak en de aandacht voor elk detail geven net die extra uitstraling aan een visitekaartje. Een combinatie die absoluut zorgt voor “die blijvende eerste indruk!”

Graag bedanken wij Dennis Wassenburg Fotografie voor de foto's van onze eigen visitekaartjes
en Annemijn Coenen voor de teksten.

letterpress