Disclaimer

Exclusieve Visitekaartjes neemt de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze website.

Ondanks alle aandacht en zorg die wij hebben besteed aan het ontwikkelen van deze website en de daarin gebruikte gegevens, kan het toch voorkomen dat er fouten zijn ingeslopen. We zijn wat dat betreft ook gewoon mensen. Mocht u dan ook iets tegenkomen dat verbeterd kan worden, laat het ons dan weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat dit zo snel mogelijk gebeurd.

Privacy

Wij van Exclusieve Visitekaartjes vinden privacy een belangrijk goed. Daarom gaan wij ook zorgvuldig en vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens. Dit betekent dat deze gegevens enkel zullen worden gebruikt voor het verwerken van uw bestelling en voor het sturen van één of meerdere emails die betrekking hebben op de bestelling. Wij houden ons uiteraard aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en zullen deze naleven. Uw gegevens zullen onder geen enkele voorwaarde worden versterkt aan derden.

Om onze website te kunnen verbeteren maken wij gebruik van web-analyse software die bezoekersgegevens analyseert. Op deze manier krijgen wij een goed inzicht over het gebruik van onze website met als doel deze nog beter te kunnen afstemmen op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit.

Auteursrecht

De informatie op deze website zoals teksten, foto's, video's, logo's, afbeeldingen en vormgeving zijn intellectueel eigendom van Exclusieve Visitekaartjes. Het is mogelijk dat er incidenteel eigendomsmateriaal op deze website komt te staan afkomstig van derden. Het intellectuele eigendom behoort in dat geval ten alle tijden toe aan de desbetreffende eigenaar.